Laat uw persoonlijkheid leven
 

Home Projects schenkt bijzondere aandacht aan het functioneel design en de inrichting van keukens op maat. De keuken is immers een leefruimte waar u heel wat uurtjes doorbrengt. En dan vertoeft u toch liefst in een gebruiksvriendelijke omgeving vol duurzame materialen waarin uw persoonlijkheid tot uiting komt? Onze binnenhuisarchitect doet er alles aan om uw wensen in een attractief doch functioneel plan te gieten.

Bij Home Projects bent u zeker aan het juiste adres, want ons maatwerk houdt rekening met uw specifieke wensen. Met het oog voor detail kiest u uit een zorgvuldige selectie van duurzame materialen en mag u rekenen op een afwerking tot in de puntjes. En dat tegen een prijs die u nog genoeg ruimte laat om volop van uw keuken maar ook van uw 't leven te genieten.

Dat komt omdat onze maatkeukens hoofdzakelijk in België, vlakbij u, gemaakt worden. Een perfecte service komt hierdoor alleen maar ten goede.

 

 
Wat hebben wij te bieden?
 

Om te beginnen, hebben wij een leuke virtuele toonzaal die open is 24 uur op 24 uur.

Voeg daarbij de prachtige concepten dankzij een nauwe samenwerking met onze Belgische topfabrikanten en hun jarenlange ervaring, diverse ideeën en concepten in onze virtuele toonzaal... Bekijk ook zeker enkele mooie concepten op www.interiorideas.be

Een perfecte service bij u aan huis vanaf de uitwerking van uw plannen tot en met de best mogelijke service na verkoop! Kortom: van A tot Z...

Iedere dag proberen we weer beter te zijn dan de vorige!

 

 
Kortom...
 

Wij durven ons te meten met de concurrentie maar... de prijs is toch een tikkeltje anders!! Vergelijk!! Vergeet niet onze acties te bekijken!
Veel plezier alvast en dank voor uw interesse in onze firma.

 

 
 © 2005-2009 by Home Projects